[ iSKeTaMBoLa ]™

Susah macam mana pun hidup, kena teruskan jugak..

Dengan nama Allah Yang Maha Pengasih & Maha Penyayang


Yo!!~
Ari nih aku TERbgn awl gara2 kakak aku yg nk g latihan memandu tuh wt bising.. fuh~ saba je la.. yg pnting, ari nih aku nk memperkenalkan FaMiLy aku kat SMAPK yg tercinta~

Msti ade la antara korang yg plik... pe kejadah le yg aku dok merepek nih.. sekejap pggl MaMi, sekejap pggl MaK.. ha.. ni aku nk dedahkan rahsia kerajaan aku... hoho.. sbnrnye MaMi tuh panggilan utk mommy aku kat SMAPK.. (kalo mummy pon leh gak..hehe) kalo mak kandung yg aku plg sayang lak, aku pggl MAK sejak aku lahir lagii..(ari ni aku dh baik ngn MaMi, so semangat aku utk post blog kali nih membara-bara!! yuhuuu~~)

Bermulalah al-kisah di sebuah BUMI ciptaan Allah subhanahuwata'ala..
Terdapat sebuah rumah yang diberi nama KAMI


Dan sebuah organisasi telah ditubuhkan di rumah itu.. Dibantu oleh staf sokongan yang berwibawa (diorang nih dh mcm family aku yg btol dh..)
Amacam?? Skang korang dh tgk dh carta organisasi FAMILY SMAPK aku nih..Tp skang nih korang juz knl muke katun ngn nickname diorang je... nnt aku perkenalkan diorang dgn lebeh lanjut k~~


__________________________________________________

1 KOMENTAR:

aslah!~
yea..
jmpe blog kamu..
ohow..
usrah da bermula yek..
hem.. manfatkannye sebaek2nye yek.

Post a Comment

Allah berfirman: "Wahai anak-anak Adam, selagi mana engkau memohon dan mengharapkan dariKu, Aku ampunkan engkau walau apapun dosamu, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika dosamu sampai ke puncak langit, lalu Engkau pohon keampunan dariKu, Aku ampunkan engkau, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika engkau datang kepadaKu dengan dosa yang hampir memenuhi bumi, namun engkau menemuiKu tanpa mensyirikkan Aku dengan sesuatu, nescaya Aku datang kepadamu dengan penuh keampunan.” -Hadis Riwayat at-Tirmizi-
[Sesungguhnya sifat rahmat Allah melebihi kemarahanNya]

Tukang Taip

Pengikut2 Setia

Jom main Farmville di sini