[ iSKeTaMBoLa ]™

Susah macam mana pun hidup, kena teruskan jugak..

First skali, aku nk ucapkan HAPPY BIRTHDAY kepada kwnku yg bengal, Cupin..


Fuh~ dah lame rsenye x post blog nih..
"Aslah, bile nk post blog?? Lame x bce blog anti.." kata Izzat.
Cewahhh, malu r aku cmnih.. ade gak PEMINAT tertunggu-tunggu ape yg bakal aku post..haha~

Sebenarnye, dlm 2-3 hari nih aku dok sibuk menceburkan diri dalam bidang baru iaitu editing picture.. hoho~ tpi xde la selawa Am punye enn.. kalo Am, dia edit kat Photoshop (software)..aku plak edit nih kat Photobucket ngan Picnik ..pas2 ade gne Paint ngn PowerPoint gak..haha~(kuno btol..)

Ni la antara gamba2 yg aku edit..






Ohho.. gmba yg plg aku ske gmba 2nd tuh.. gmba tuh aku tujukan khas buat kwnku, Hasnoor!

Countdown balik asrama >>3 hari JE lagi..
*Keje umah x siap!
*Study pon tak!
*Depan komputer je 25 jam!
*Dh le asik mkn megi goreng je!
*Cuti nih sepenuhnye ENJOY!

Bile le aku nk insaff.....

Sebenonye aku nk try wat Moviemaker sblm nih.. tpi moviemaker kom aku nih gile la plak.. so, aku try la wt mnde len.. tpi, edit2 gmba nih mmg bes!

Try r buat kpd sesape yg blom! Aku pon mule2 mmg x pndai, tpi skang tau la gak nk buat walaupon x hebat enn...WE LEARN FROM MISTAKES!! tol x??

Psnih nk try wt mnde len la plak..haha~

*anan sudah pegi ke kelantan maa.. ym gua sunyi lorrhh.. seb bek r ade fatin..kn fatin?? agaga~*

0 KOMENTAR:

Post a Comment

Allah berfirman: "Wahai anak-anak Adam, selagi mana engkau memohon dan mengharapkan dariKu, Aku ampunkan engkau walau apapun dosamu, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika dosamu sampai ke puncak langit, lalu Engkau pohon keampunan dariKu, Aku ampunkan engkau, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika engkau datang kepadaKu dengan dosa yang hampir memenuhi bumi, namun engkau menemuiKu tanpa mensyirikkan Aku dengan sesuatu, nescaya Aku datang kepadamu dengan penuh keampunan.” -Hadis Riwayat at-Tirmizi-
[Sesungguhnya sifat rahmat Allah melebihi kemarahanNya]

Tukang Taip

Pengikut2 Setia

Jom main Farmville di sini