[ iSKeTaMBoLa ]™

Susah macam mana pun hidup, kena teruskan jugak..


Hua3.. esok Fatin balik sini! (kalo x silap aku la...) Ah! takpe la..nk sedapkan ati enn..
Yes! Akhirnye keboringan aku akan berakhir.. Amiin~ Kalo fatin ade leh wat mnde2 baru yg smart sket.. ha..

[ Sebenonye, aku dah nekad dah tanak bukak kom ari nih.. sbb kalo aku bukak, konpem 100% aku akan on9! Tapi ari nih lak abang aku stat keje, adek aku si dilah tu plak g mne tah ngn kwn die.. saadah nk gne kom?? alah, korek idong je le.. Dah le CiPod aku pon adek aku g bwk kuar.. sian aku kesunyian.. Lagipon, aku sian nengok kom nih sorang2 je.. Better aku gne kn?? Ingat! JANGAN KUFUR NIKMAT!! >>pesan Mr. Zuzi... ]

Dah le, nak men game nih.. BURGERSHOP, i'm comin'!!

*mami, sori le.. aku x janji x on9 ekk..hehe~*


0 KOMENTAR:

Post a Comment

Allah berfirman: "Wahai anak-anak Adam, selagi mana engkau memohon dan mengharapkan dariKu, Aku ampunkan engkau walau apapun dosamu, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika dosamu sampai ke puncak langit, lalu Engkau pohon keampunan dariKu, Aku ampunkan engkau, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika engkau datang kepadaKu dengan dosa yang hampir memenuhi bumi, namun engkau menemuiKu tanpa mensyirikkan Aku dengan sesuatu, nescaya Aku datang kepadamu dengan penuh keampunan.” -Hadis Riwayat at-Tirmizi-
[Sesungguhnya sifat rahmat Allah melebihi kemarahanNya]

Tukang Taip

Pengikut2 Setia

Jom main Farmville di sini