[ iSKeTaMBoLa ]™

Susah macam mana pun hidup, kena teruskan jugak..


RUMAHKU SYURGAKU!! huhu~

Aku baru je lepas bace blog izzatzaid.. mmg syahdu tol la bile jenguk blog tuh.. menggambarkan perasaan seseorang yg btol2 kesunyian dan mengalami kerinduan yg teramat sangat (suke ati je wat tafsiran sndiri..) haha~ Tapi itu bagi aku la, xtau la korang cmne lak kn?? huhu~

Macam2 yg jadik bulan nih.. Antaranya :-
* Ustaz Mohammad Mokhtar pindah :(
* Ustazah Ros Amelia abes praktikal :(
* Ihtifal :D
Yang paling penting,
KERACUNAN MAKANAN!! (lebih 70 org kne..muahaha!! sian2~)

Aku rase ade byk agi event tpi aku lupe daaaa

Sebenonye aku rase cam maleh nk update blog kali ni.. xdek mood sgt r (sbb ujian nk dekat kot..haha~MUSTAHIL!!)
Tapi aku ade la gak mood utk edit 2 keping gamba sempena event2 ni..


Kenangan bersama Ustaz Mad..

Akan datang, ujian Julai menerjah!! Wish my success!!



*sian anan xleh balik.. jeles r ngn die, byk tol dugaan die ; ALLAH MANYAK SAYANG SAMA DIA!!*

1 KOMENTAR:

huhu , syahdu ke ? ada gak org phm apa yg ana rse . ngee ~ xpe ar . hdp kne tros kan .

Post a Comment

Allah berfirman: "Wahai anak-anak Adam, selagi mana engkau memohon dan mengharapkan dariKu, Aku ampunkan engkau walau apapun dosamu, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika dosamu sampai ke puncak langit, lalu Engkau pohon keampunan dariKu, Aku ampunkan engkau, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika engkau datang kepadaKu dengan dosa yang hampir memenuhi bumi, namun engkau menemuiKu tanpa mensyirikkan Aku dengan sesuatu, nescaya Aku datang kepadamu dengan penuh keampunan.” -Hadis Riwayat at-Tirmizi-
[Sesungguhnya sifat rahmat Allah melebihi kemarahanNya]

Tukang Taip

Pengikut2 Setia

Jom main Farmville di sini