[ iSKeTaMBoLa ]™

Susah macam mana pun hidup, kena teruskan jugak..


FAMILY DAY tahun ini~Yang dianjurkan oleh Feiran Solution (smart x nme??)..hehe~ company ayah aku daaa...
Family Day yang dah sekian LAMA dan BERZAMAN2 dah berlalu, BARU aku terjumpa gamba2 mse kat sne (semalam kot aku jumpe)...
Walaupon aku tak pegi gara2 Ujian Mac (fuh~), aku tumpang gembira (walaupon agak sedeh r kan)..


ARGHHH!!!
Tak tahan dah! OK!! Aku ngaku!
Sebenonye aku jeles! Family Day tahun nih jauh lagi bes drpd tahun lepas punye! Dah le menetap 3 hari (kot) kat melaka! Dh la byk menang owh! huhu~ tahun lepas nye g sunway lagoon (dah berapa ribu kali air kolam kat sne masok telinga aku>>gara2 adek!!) cewahh~~
berdendam pule..

Takde ahhh
Sje nk melepaskan geram kat blog nih.. (sian makhluk x bersalah nih..makhluk ke??)
Wat gimik r..(kononnye)

OKAY!
Tujuan utamanya ialah aku nk persembahkan gambar2 mse family aku yg terdiri drpd 6 org (tak termasok aku) yg ke sana pd bulan Mac yg lalu..

MASA PENDAFTARAN

Baru je datang dah amik gamba yo!!


SUKANEKA (kot..)

Ayahku sedang menunjukkan kehebatannya..

Go mom go!!


PENYAMPAIAN HADIAH (kot..takkan la awl2 lagi dh dpt adiah..taktau le..)


Ayah tengah khusyuk mendgr nme pemenang..
KAK: "Nyumm2~rezeki.."

Akhirnye kumpulan Red Cherry menang utk Telematch!

Ape la yg adek aku berkenan sgt dgn makhluk sekor nih..
Adek beradek sape la nih..adoyaiii~~


Nak tiru gaya ke ape..(memang jadik..hoho~)


JALAN2 SEKITAR A FAMOSA RESORT




Mende la plak die nih~

Agak2 aku macam nih tak?? (hehe~~)

Kak.....oghang tengah tengok tuh...................errrrrrrrrrr...............

Adek aku yg sorang nih mmg sayang binatang ehh?? (tak kira la patung ke real..)


Macam filem hindustan la plak aiiii~~~


ORANG ATAS BECA: "Nak masuk gak dlm gamba!! (belakang je pon jadik ahh)"

Kalo aku ada, dah lame aku tolak budak nih! muahahaha!!~~ (asl die nih posing mcm dak ragbi skola aku jer..)

Tengok ape r tuh~

Naek kete pon nk pndg org ke??

Lah dah stat carik gado ngn Adah..

Fast & Furious!! HOHO~~

Cover cun r tuhh

Bakpo nga mung nih Abe?

Katne tah nih..

Adah membuktikan bahwa dia TINGGI dan mampu naek semua menan yg ade kat tmn tema tuh~~ hoho (hanan jgn terase ehh..haha)

Stiap sudut nk bergamba~

Adah mempertahankan usulnya...

Macam ade mesej tersembunyi di sebalik gamba nih..
Nak patah dah leher kuda tuh... TURUN!!


Amik gamba lagi..

Abg aku mmg baek trhadap sedarenye.. (rse cam aku lak yg jahat..haha)
Kat tmn unta (kot)


Mintak2 la unta tuh larat menanggung beban kat blakang dia tuh..

Mak ngn ayah aku pon dah penat dah menunggu anak2 mereka yg sedang sronok melayan haiwan2 kat bumi melaka tuh.. huhu~
Pelbagai ragam yg anda dpt lihat ye.. Kalo aku ade, makin menjadik2 ahh prangai family aku nih~ adomayaiii~ pape la~
Itu sahaja drpd gue, SEKIAN...

*p/s: Aku harap thn dpn aku dpt pegi family day yg bes agi! fuh~ oh ye, fatin! sori le amik gmba notis H1N1 tuh tnpe izin..hehe~*

0 KOMENTAR:

Post a Comment

Allah berfirman: "Wahai anak-anak Adam, selagi mana engkau memohon dan mengharapkan dariKu, Aku ampunkan engkau walau apapun dosamu, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika dosamu sampai ke puncak langit, lalu Engkau pohon keampunan dariKu, Aku ampunkan engkau, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika engkau datang kepadaKu dengan dosa yang hampir memenuhi bumi, namun engkau menemuiKu tanpa mensyirikkan Aku dengan sesuatu, nescaya Aku datang kepadamu dengan penuh keampunan.” -Hadis Riwayat at-Tirmizi-
[Sesungguhnya sifat rahmat Allah melebihi kemarahanNya]

Tukang Taip

Pengikut2 Setia

Jom main Farmville di sini