[ iSKeTaMBoLa ]™

Susah macam mana pun hidup, kena teruskan jugak..


Seramai 51 orang (kot) disyaki menghidap selesema baby.. So, SMAPK cuti slame sminggu!! (Sebenonye cuti start dari hari jumaat lagi.. aku je yg lambat gile bru nk betau..)
TAKPE!!

Yang penting, UJIAN JULAI DITUNDA!! muahaha~~~ seronok sungguh! Tapi kena study gak pape pon..

Cuti kali nih ade la gak mnde baru yg aku wat ; aku blaja wat powerpoint supaya aku lebih arif tentangnye.. sonok memang sonok! Org yg dah tgk karya aku tuh baru dua org (the chosen r nih kononnye)... Yang len2 jangan jeles, kalo ade kesempatan aku kasi tgk ehh?

Post kali nih xde la mnde bes pon aku nk betau.. Cume aku nk kongsi sket satu video TaeKwonDo Dance nih, SMART gile woo~~

ENJOY la ye!


video


*p/s : semoga warga smapk dan seluruh umat Islam selamat drpd penyakit H1N1 nih.. Amiin~*

0 KOMENTAR:

Post a Comment

Allah berfirman: "Wahai anak-anak Adam, selagi mana engkau memohon dan mengharapkan dariKu, Aku ampunkan engkau walau apapun dosamu, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika dosamu sampai ke puncak langit, lalu Engkau pohon keampunan dariKu, Aku ampunkan engkau, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika engkau datang kepadaKu dengan dosa yang hampir memenuhi bumi, namun engkau menemuiKu tanpa mensyirikkan Aku dengan sesuatu, nescaya Aku datang kepadamu dengan penuh keampunan.” -Hadis Riwayat at-Tirmizi-
[Sesungguhnya sifat rahmat Allah melebihi kemarahanNya]

Tukang Taip

Pengikut2 Setia

Jom main Farmville di sini