[ iSKeTaMBoLa ]™

Susah macam mana pun hidup, kena teruskan jugak..

Assalamu'alaikum [WA'ALAIKUMUSSALAM]
Sbnrnye tajuk asal yg aku nk post kali ini ialah Lawatan ke Rumah Amal Limpahan Kasih.. Tapi, bile pk balik, rse mcm setiausaha kelab lak kalo tulih tajuk cm2... [sekadar angan2]

Best woooo~ (sbb yg aku g nih kat asrama putera diorang je..hehe~ asrama pu3 kat bukit puchong kot..)

Sbnrnye lawatan nih dianjurkn oleh kakigolf.com (ayah aku ajak skali satu famili join)...
Mule2 tuh, kitorang gi shopping brg2 utk keperluan diorang.. "Mengapa bayar lebih? Belilah dengan harga borong!" Kitorang pon dtg r satu rombongan gi Mydin (support Malaysia!)

Kawan2 ayah aku yg pegi >> Pak Ngah ngn Pak Akhir
~Ni gamba aku ngn Pak Akhir~baiiik pakciknye~
_____________________________________________

Sambil2 tuh, famili daku amik kesempatan r gak beli brg2 sndiri esp kaum2 wanita!(pompuan..biase le~)

Tapi aku tidak! Aku beli toiletries ngn jam je.. haa~ (sape jadi suami aku mmg jimat :P)
Barang yg plg aku ske jam ahh:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::~

JENG JENG JENG!! Ttbe ari nih mak ayah aku baik plak sbb melayan sikap kanak2 aku nih.. Akhirnye salah satu mnde yg aku nk buat dalam wish-list aku tercapai juga! SONOKNYE SONOK SONOK SONOK SONOK SONOK SONOK ...... Yay!!~~~~~

________________________________________

Hari nih mmg hari best aku r~ Alhamdulillah..

Aku jumpe sorang budak kcik kat umah nih.. PAKAI BAJU SPIDERMAN!! Huhu~ Dah la COMEL~ Malangnye aku xtau nme die ape.. hukhuk... Ni ha gamba die :~
____________________________________

Antara aktiviti kami di sana ialah
bermain golf bersama kanak2 tuh.. kena bagi pluang gak kat diorang merasa kayu golf nih...
Ni plak antara gamba2 yang aku amik kat sana.. (sikit je la aku masukkn.. x berdaya nk sumbat byk2)
Ada antara diorang nih yg mmg ade bakat trpendam ahh.. Mule2 tuh, sume malu2 nk try.. Tapi lepas Pak Akhir ngn Pak Ngah tawarkan habuan sebanyak RM 1 stiap kali masuk lubang, sume berebut2... (jangan ingat tak berharga ahh singgit tuh~ bleh beli roka 5 bijik).. Ade yg menang smpai 3 inggit... (Yang Si Tubin tuh keje die kutip bola je.. pemalas nk main tol..)

Bila terkenang balik muka hepi diorang mse main tuh, rse mcm bahagia sgt2~ Sbb tu la org kata harta tak pernah berkurang kalau kita kongsi ramai2.. Lagi satu, kebahagiaan yg kita ada apa salahnya kita rasa sama2 dgn org yg x pernah mengalaminya..


Itu sahaja laporan lawatan daripada saya, untuk Isketambola Dot Nerd..

Assalamu'alaikum [WA'ALAIKUMUSSALAM]

0 KOMENTAR:

Post a Comment

Allah berfirman: "Wahai anak-anak Adam, selagi mana engkau memohon dan mengharapkan dariKu, Aku ampunkan engkau walau apapun dosamu, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika dosamu sampai ke puncak langit, lalu Engkau pohon keampunan dariKu, Aku ampunkan engkau, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika engkau datang kepadaKu dengan dosa yang hampir memenuhi bumi, namun engkau menemuiKu tanpa mensyirikkan Aku dengan sesuatu, nescaya Aku datang kepadamu dengan penuh keampunan.” -Hadis Riwayat at-Tirmizi-
[Sesungguhnya sifat rahmat Allah melebihi kemarahanNya]

Tukang Taip

Pengikut2 Setia

Jom main Farmville di sini