[ iSKeTaMBoLa ]™

Susah macam mana pun hidup, kena teruskan jugak..

Yay! Tahun ni cikgu2 tersayang tak bagi balik tiap2 minggu maa~ Sian kawan2 aku yg homesick tpi nk balik tuh.. saba ye kwn2~
Korang jgn suuzzon (buruk sangka) lak, aku nih balik mintak tndatangan Ustaz Mooh tau (our new PK HEM).. hehe~

Tujuan utama aku balik umah kali nih sbb nk wat spek~ Kali nih adalah kali ke-5 aku wat spek sejak form 1.. (kalo x silap aku la)
Nampaknye mmg aku nih xde jodoh ngn spek.. Asyik ade mslh je.. Spek baru aku nih simple je.. xde la ceria ngn hiasan bunga2 mcm org len sgt.. asalkn ade power sudeyhh~
Spek aku yg plg last sblm nih aku wat bulan 12 thn 2008.. Smlm aku cek mata, power aku dah bertambah sebanyak 100 dah! Mangaii~ Patot le xde beza pkai spek ke tak.. power tambah byk gile dlm mse 8 bulan je! fuhh~ Mase nk mintak wat spek ngn mak tuh, rse serba salah btol.. len r kalo pkai duit aku sendiri (itupun kalo ade).. So, aku nekad nk jage baik2 spek aku nih (bleh ke? ^o^)..

Ni ha aku nk bagi tips skit ape yg auntie spek tuh betau aku..
Cara2 nk tambahkan POWER dgn cepat :

-Tido sambil pakai spek

-Tgk TV sambil baring
-Membaca dalam gelap


Kawan2 aku plak kata, kalo nak POWER bertahan dlm jangka mase yg lama, PAKAI SPEK SLALU! (Yang nih aku xleh ikot agi nmpk gayenye..)

SO! kalo korang sayang duit, ikot la cara2 yg korang tau ye!
__________________________________________

Cite len plak.
Tadi bukak puasa kat surau~ Nyum2.. BAAAAANYAK sangat2 lauk.. (family aku le tukang abehkn..) Bes btol.. Tpi still ade lauk lebih.. Aku le tukang bungkusnye.. (rendang mak aku r da best! Abes daa org mkn..)

__________________________________________

Farmville aku lak smakin MAJU! Bile aku jenguk kebun kawan2 aku, sian aku nengok~ Sume pokok mati.. Binatang2 lak dok bising2 dah penoh dh~ (seb bek aku mintak adek aku jagakn.. hehe~)
Ni la gamba Farm aku yg terbaru~
_______________________________________

Tadi aku amik test 'Pelajar SMAP KAJANG yang mcm mana kamu ini? ' kat Facebook.. Dan resultnye >>
CEMERLANG, GEMILANG & TERBILANG
> "korang ni cool.pandai dan ske dtg kelas.kesukaan cikgu2 sbb korang tetap excel walopon tak ske membodek.korang merupakan kegemaran student...s gak tak kira junior or senior.ramai je nk kawan dgn korang walopon korang ni low profile..sekian terima kasih.takleh puji lebih2..kang kembang" :P

K la, aku nk wat homework CHEMISTRY sbnrnye nih~ Tapi ttbe rse mcm nk cakap byk kat blog lak hari nih... hehe~ Esok nk balik asrama! Itu pasal la kne rajin skit (sikit je..) Kalo x kat skola mne aku buat.
*malasnye nk balik asrama*

0 KOMENTAR:

Post a Comment

Allah berfirman: "Wahai anak-anak Adam, selagi mana engkau memohon dan mengharapkan dariKu, Aku ampunkan engkau walau apapun dosamu, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika dosamu sampai ke puncak langit, lalu Engkau pohon keampunan dariKu, Aku ampunkan engkau, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika engkau datang kepadaKu dengan dosa yang hampir memenuhi bumi, namun engkau menemuiKu tanpa mensyirikkan Aku dengan sesuatu, nescaya Aku datang kepadamu dengan penuh keampunan.” -Hadis Riwayat at-Tirmizi-
[Sesungguhnya sifat rahmat Allah melebihi kemarahanNya]

Tukang Taip

Pengikut2 Setia

Jom main Farmville di sini