[ iSKeTaMBoLa ]™

Susah macam mana pun hidup, kena teruskan jugak..

Selamat menunaikan ibadah qurban tahun ni! (Sje je wish awl2 sbb lusa dh nk balik kg) Hmmm.. esok akakku pulang dri matrik N.9..

Sbnrnye aku xtau nk post ape..
Sje mengade-ngade nk merepek..
Aku ade mnde nk ckp (ceramah) sbnrnye, tpi ayat x susun lg..
So len kali ahh aku ckp..

Pape pon, doakan r ayahku bawak laptop beliau pulang ke kg sbb nk jage farmville aku.. (takot pokok mati da!) Lagipon aku nk kumpul duit kat farmville, nk beli brg2 special..

Ok! Cite psl skolah plak.. Masa tuka2 hadiah kelas aku dpt nama Fattah, aku belikn die selipar je.. aku harap dia sudi terima hadiah aku tuh dgn hati yg rela.. Aku plak dpt adiah drpd Syazwan Aiman.. aku dpt adiah import khas dri Jepun tuu.. huhu~ Thnx kpd yg memberi & menerima..

Ni le adiah kelas yg aku dpt..
_________________________________________

Tadi aku ade edit gmba kameraman plg power kat skola aku, ni ha gambanye~



*Aku lupe nk bg balik keychain Hinata kat Izzat Zaid sblm balik..*

0 KOMENTAR:

Post a Comment

Allah berfirman: "Wahai anak-anak Adam, selagi mana engkau memohon dan mengharapkan dariKu, Aku ampunkan engkau walau apapun dosamu, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika dosamu sampai ke puncak langit, lalu Engkau pohon keampunan dariKu, Aku ampunkan engkau, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika engkau datang kepadaKu dengan dosa yang hampir memenuhi bumi, namun engkau menemuiKu tanpa mensyirikkan Aku dengan sesuatu, nescaya Aku datang kepadamu dengan penuh keampunan.” -Hadis Riwayat at-Tirmizi-
[Sesungguhnya sifat rahmat Allah melebihi kemarahanNya]

Tukang Taip

Pengikut2 Setia

Jom main Farmville di sini