[ iSKeTaMBoLa ]™

Susah macam mana pun hidup, kena teruskan jugak..

Aku baru je abes sign up kat gengblogger. Laman web ni aku dapat dari blog Azuan (kalau tak silap aku ni la nama dia). Kalau tak silap aku gak, dia ni salah seorang pelajar UKM, ambik course apa tah. Banyak sangat benda yang aku baca kat blog dia sampai lupa dah dia amik course apa, tapi dia asyik cakap psl geologi je. Itula kot kerjanya. hehe~ Kalau salah jgn marah ekk

Cakap psl gengblogger ni, aku sebenarnya tak tau pon apa tujuan aku masuk sini. Bila tengok rasa cam best je. So, aku join je laa. Kat situ ramai gila blogger2 seluruh Malaysia berhimpun. Seronok gak ada geng ramai2 ni. Aku rasa tak ramai budak skolah menengah yg join website ni. Kat situ boleh gak share serba sedikit maklumat & informasi terkini pasal blog ni. Cara nak tarik org baca blog pon ada. Kepada mana2 blogger yang belum join, silakanlah dengan segala hormatnya.

*tgh fikir masa yg sesuai utk ping blogku*

0 KOMENTAR:

Post a Comment

Allah berfirman: "Wahai anak-anak Adam, selagi mana engkau memohon dan mengharapkan dariKu, Aku ampunkan engkau walau apapun dosamu, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika dosamu sampai ke puncak langit, lalu Engkau pohon keampunan dariKu, Aku ampunkan engkau, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika engkau datang kepadaKu dengan dosa yang hampir memenuhi bumi, namun engkau menemuiKu tanpa mensyirikkan Aku dengan sesuatu, nescaya Aku datang kepadamu dengan penuh keampunan.” -Hadis Riwayat at-Tirmizi-
[Sesungguhnya sifat rahmat Allah melebihi kemarahanNya]

Tukang Taip

Pengikut2 Setia

Jom main Farmville di sini