[ iSKeTaMBoLa ]™

Susah macam mana pun hidup, kena teruskan jugak..

Smart tak gambar kat atas nih? huhu~ aku amik kat facebook ayah aku. Ni salah satu padang golf kat Thailand.

Mercun dah start dah meletup-letup kat bawah tu. Sambut new year la katakan. Kepada semua umat Islam, jom kita sama2 baca Yasin sempena tahun baru ni. Tambah pulak dengan hari Jumaat, insyaAllah dapat berkat..
Mak aku kata dlm pukul 1@2 ada gerhana bulan. Huh~ Aku dah lupa daa camne nak solat gerhana.

Pape pon, aku tak penah lupa birthday member aku yg sorang nih. Along a.k.a Wawa, SELAMAT HARI LAHIR. Semoga Allah memberkati hidup anda. Nak kenal dia? Ni je la gambar yg aku sempat jumpa

Lawa kan? hehe~ itu pasal la ada mamat sorang nih minat dia. Si Wawa nih mmg gila Twilight. huh~ Kadang2 sronok gak tgk dia excited ngn Robert Pattinson (camni ehh nama vampire tuh? aku men tibai je). Alah, kalau ikut nama gelaran yg aku bg dia, Rob Patin je laa

Tadi aku main golf kat driving range mcm shittun je. Penat gila owh hari ni. Lelah seluruh jiwa raga aku. Adomayaiii, esok petang kena pergi keluar lagi, pergi berlatih kat Bangi Golf Club. Malam tu pun ada gak. huh~ Camne la Tiger Woods leh tahan idup camnih. Esok kena packing pulak tuh, nnt pagi Sabtu nak bertolak pegi PD.

*aku dorm mana ah tahun depan?*

0 KOMENTAR:

Post a Comment

Allah berfirman: "Wahai anak-anak Adam, selagi mana engkau memohon dan mengharapkan dariKu, Aku ampunkan engkau walau apapun dosamu, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika dosamu sampai ke puncak langit, lalu Engkau pohon keampunan dariKu, Aku ampunkan engkau, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika engkau datang kepadaKu dengan dosa yang hampir memenuhi bumi, namun engkau menemuiKu tanpa mensyirikkan Aku dengan sesuatu, nescaya Aku datang kepadamu dengan penuh keampunan.” -Hadis Riwayat at-Tirmizi-
[Sesungguhnya sifat rahmat Allah melebihi kemarahanNya]

Tukang Taip

Pengikut2 Setia

Jom main Farmville di sini