[ iSKeTaMBoLa ]™

Susah macam mana pun hidup, kena teruskan jugak..

Kalau dulu aku bangun pagi2 buta untuk online, aku akan tunggu dia online/ dia akan ada secara automatik.
Tapi sekarang, dia busy.
Aku boleh habiskan masa kat sini je.
blog.blog.blog.
Kalau tak selalunya aku bukak farmville.
Tapi cuti kali ni tiba2 farmville aku stuck, takleh bukak.

Semuanya tak boleh.
Aku sunyi.
Semua nak tinggalkan aku.
Apa aku nak buat sekarang?



dengar lagu - layan perasaan - baca2 blog orang


*sebenarnya dah lama aku menunggu post drpd izzatzaid. oit zaid! mana post hang? aku rindu nak dengar hang punya touching tuh!*

0 KOMENTAR:

Post a Comment

Allah berfirman: "Wahai anak-anak Adam, selagi mana engkau memohon dan mengharapkan dariKu, Aku ampunkan engkau walau apapun dosamu, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika dosamu sampai ke puncak langit, lalu Engkau pohon keampunan dariKu, Aku ampunkan engkau, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika engkau datang kepadaKu dengan dosa yang hampir memenuhi bumi, namun engkau menemuiKu tanpa mensyirikkan Aku dengan sesuatu, nescaya Aku datang kepadamu dengan penuh keampunan.” -Hadis Riwayat at-Tirmizi-
[Sesungguhnya sifat rahmat Allah melebihi kemarahanNya]

Tukang Taip

Pengikut2 Setia

Jom main Farmville di sini