[ iSKeTaMBoLa ]™

Susah macam mana pun hidup, kena teruskan jugak..

Speechless --- their first half performance against Italy was extremely BAD. Memang trend eh dari dulu sampai skarang; menang semua match kecik, pastu kalah kat final or semi. Sedih bebeno den. Diorang punya game EURO12 ni tak syok sangat ar, tak konsisten.. Defend cam biasa ah susah betui nak baiki. Passing pun pelik2. Awat depa cam takdak chemistry sangat dong kali ni? *Maybe sebab teammates baru2 kot? Hmmm

Tapi takpelah, Ozil gua maintain.. Walaupun kadang2 dia slack sikit, but still good meh..

Orang lain dok sibuk training kome pi tengok Spiderman 3D plak ye..

Besaq wooo..

Mau penjelasan dari Jogi dengan segera. Wa manyak sedih woo

Ni time World Cup nih

EURO 12 : Deutscher vs Dutch

Wa caya sama lu, tapi lain kali mohon sumbat gol banyak2 sikit please?


*Kekalahan tidak menggugat kesetiaan daku.. Germany forever! :D


Allah berfirman: "Wahai anak-anak Adam, selagi mana engkau memohon dan mengharapkan dariKu, Aku ampunkan engkau walau apapun dosamu, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika dosamu sampai ke puncak langit, lalu Engkau pohon keampunan dariKu, Aku ampunkan engkau, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika engkau datang kepadaKu dengan dosa yang hampir memenuhi bumi, namun engkau menemuiKu tanpa mensyirikkan Aku dengan sesuatu, nescaya Aku datang kepadamu dengan penuh keampunan.” -Hadis Riwayat at-Tirmizi-
[Sesungguhnya sifat rahmat Allah melebihi kemarahanNya]

Tukang Taip

Pengikut2 Setia

Jom main Farmville di sini