[ iSKeTaMBoLa ]™

Susah macam mana pun hidup, kena teruskan jugak..

Dari sem lepas lagi aku cukup takut ngan subjek Thermo. Senior2 duk cakap ni Killer Subject. Aku pulak memang 'kebetulan' lemah bab2 ngira energy ni. Heat Transfer pun lepas cukup2 makan je, cemana gamaknya dengan Thermo yg 4 credit hours ni?

Alhamdulillah everything went good (setakat ni), much better than what I expected. Tak rasa sesak nafas sangat belajar, lecturer pun superb okay (some didn't think so).

The sad thing is, there's ONLY 2 weeks left with Dr. Moni :( 

I really hate this 'switching-teacher-things'. Just when I'm about to adapt the learning style, the new lecturer came. It's not good for the students you know

-------------------------------------------


Oh yeah I changed my blog link/address. Yg dulu tu macam kebudak2an lak. Kah3



*Just created the FB group. May Allah ease everything :)

0 KOMENTAR:

Post a Comment

Allah berfirman: "Wahai anak-anak Adam, selagi mana engkau memohon dan mengharapkan dariKu, Aku ampunkan engkau walau apapun dosamu, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika dosamu sampai ke puncak langit, lalu Engkau pohon keampunan dariKu, Aku ampunkan engkau, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika engkau datang kepadaKu dengan dosa yang hampir memenuhi bumi, namun engkau menemuiKu tanpa mensyirikkan Aku dengan sesuatu, nescaya Aku datang kepadamu dengan penuh keampunan.” -Hadis Riwayat at-Tirmizi-
[Sesungguhnya sifat rahmat Allah melebihi kemarahanNya]

Tukang Taip

Pengikut2 Setia

Jom main Farmville di sini