[ iSKeTaMBoLa ]™

Susah macam mana pun hidup, kena teruskan jugak..

I'm gonna take a few minutes to promote my SMAPK friends' business.


I don't know 'Sikat' stands for what. but 'PAK' stands for Pacat-Ari-Kaban. 3 of them, are living their dream together! 
Dulu2 diorang ni dok buat majalah sekolah je, buat video2 utk event, beli kamera amik gambar edit2 post kat fb.. Last2 bukak studio sendiri kau, haaa. Of course I'm happy for them, ingat senang ke nak buat benda2 ni? RESPECT!

They provide high quality photography & videography services for wedding or any events, as well as do product photoshooting at studio for any product. Servis insyaAllah terbaik punya, kawan aku kot..

PAK Sikat Production social media;
-------------------------------------------------------

I have this new dream, which I think is quite difficult to make it into reality (the main problem is I just don't have enough courage to start it). But I believe this dream is realistic. 
Dream is one of the best gifts from God, u can't imagine how great dreams can motivate some people. Orang paling malas kat dunia ni pun boleh berjaya, kalau diorang betul2 ter'motivate' dgn impian diorang.

May Allah ease each of my friend's journey in achieving their own goals & dreams of life :)

0 KOMENTAR:

Post a Comment

Allah berfirman: "Wahai anak-anak Adam, selagi mana engkau memohon dan mengharapkan dariKu, Aku ampunkan engkau walau apapun dosamu, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika dosamu sampai ke puncak langit, lalu Engkau pohon keampunan dariKu, Aku ampunkan engkau, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika engkau datang kepadaKu dengan dosa yang hampir memenuhi bumi, namun engkau menemuiKu tanpa mensyirikkan Aku dengan sesuatu, nescaya Aku datang kepadamu dengan penuh keampunan.” -Hadis Riwayat at-Tirmizi-
[Sesungguhnya sifat rahmat Allah melebihi kemarahanNya]

Tukang Taip

Pengikut2 Setia

Jom main Farmville di sini