[ iSKeTaMBoLa ]™

Susah macam mana pun hidup, kena teruskan jugak..

I'm coming home :)
Yup, I'm running away from all these things. Serabut, rimas.
Seriously aku malas nak layan dah. Padan ngan muka hang especially, sape suruh jahat sangat.


I've had enough of everyone.


Hati saya betul2 perlukan rehat. Hati ni kena ubat dgn masakan mak baru ok. I need to relax. I need to shut my mouth for a while. And I need to be with people who don't hurt me. Of course that person is my beloved mother, yg tak pernah aku terasa hati sepanjang aku hidup kat muka bumi ni. My mom is the best!

0 KOMENTAR:

Post a Comment

Allah berfirman: "Wahai anak-anak Adam, selagi mana engkau memohon dan mengharapkan dariKu, Aku ampunkan engkau walau apapun dosamu, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika dosamu sampai ke puncak langit, lalu Engkau pohon keampunan dariKu, Aku ampunkan engkau, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika engkau datang kepadaKu dengan dosa yang hampir memenuhi bumi, namun engkau menemuiKu tanpa mensyirikkan Aku dengan sesuatu, nescaya Aku datang kepadamu dengan penuh keampunan.” -Hadis Riwayat at-Tirmizi-
[Sesungguhnya sifat rahmat Allah melebihi kemarahanNya]

Tukang Taip

Pengikut2 Setia

Jom main Farmville di sini