[ iSKeTaMBoLa ]™

Susah macam mana pun hidup, kena teruskan jugak..

New year. Didn't feel anything right now except for La Decima & World Cup. But honestly considering the current Real Madrid performance right now, I don't think we can win La Decima this year. La Liga pun tak tau la lepas ke tak. Germany hopefully will win WC2014.


Back to UTP again tomorrow. I feel empty. Not a good mental preparation for this coming finals. Glad I was celebrating new year with beloved family, and thank God I got my mom by my side all the time. So takde la rasa sangat kekosongan tu. I think too much these days, and I don't like it at all. Yeah I like thinking, tapi kali ni aku rasa serabut, rimas, macam2 nak jadi. I am totally confused. I don't know what the hell is happening to me. This stupid feeling is indescribable. Someone please explain it? 
Yg tak bestnya orang sekeliling aku gak yg bakal jadi mangsa last2. Please, just ignore me. Please. Leave me alone.

Hala Madrid. Thanks for giving me happiness throughout the year


*We've been VERY2 quiet lately.. I miss u.

0 KOMENTAR:

Post a Comment

Allah berfirman: "Wahai anak-anak Adam, selagi mana engkau memohon dan mengharapkan dariKu, Aku ampunkan engkau walau apapun dosamu, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika dosamu sampai ke puncak langit, lalu Engkau pohon keampunan dariKu, Aku ampunkan engkau, Aku tidak peduli. Wahai anak-anak Adam, jika engkau datang kepadaKu dengan dosa yang hampir memenuhi bumi, namun engkau menemuiKu tanpa mensyirikkan Aku dengan sesuatu, nescaya Aku datang kepadamu dengan penuh keampunan.” -Hadis Riwayat at-Tirmizi-
[Sesungguhnya sifat rahmat Allah melebihi kemarahanNya]

Tukang Taip

Pengikut2 Setia

Jom main Farmville di sini